a1

ELBURG - Aqua & Beweging Centrum ABC uit Elburg moet helaas vanwege de lockdown wederom de deuren van haar fitnesscentrum, zwemschool en beautysalon al een tijdje gesloten houden. Middels diverse online lessen en online begeleiding op gebied van afvallen probeert ABC haar eigen leden zoveel als mogelijk te ondersteunen en helpen om in beweging te blijven. Toch hebben best veel mensen moeite om de motivatie te vinden om thuis te trainen of hebben ze te weinig materialen om goede krachttraining te doen.


“Omdat trainen in de buitenlucht op dit moment onder strikte voorwaarden nog wel mag én dit óók in de toekomst steeds belangrijker gaat volgens ons, hebben wij en medewerkers afgelopen tijd hard gewerkt om een gloednieuwe Outdoor Gym te realiseren”; aldus Niek en Iris Aink.

a2

“Wij laten ons voorlopig nog niet kisten door de lockdown, hoewel dit enorm veel omzet, aanpassingsvermogen en mentale kracht kost. De nieuwe outdoor gym is dé oplossing om onze huidige en eventuele nieuwe klanten optimaal in beweging én in shape te houden. Voor zowel beginners als gevorderden zijn er vele mogelijkheden voor diverse soorten van krachttraining en conditietraining. Krachttraining is mogelijk dankzij 8 nieuwe, robuuste krachttoestellen, diverse rekken aan de zeecontainer voor allerlei krachtoefeningen, een groot groen outdoor rek en de vele losse materialen die in de container liggen. Daarnaast staan er voor de conditietraining en warming up een roeier, airbikes en spinningfiets”.

“We hebben flink geïnvesteerd in deze ruimte, aldus Niek. Dat doen we zoals gezegd om onze sporters direct nu te helpen, maar we gaan deze outdoor gym het hele jaar gebruiken. We zullen een speciaal outdoor abonnement gaan introduceren en ook buitenlessen gaan aanbieden. Het is zeker in het voorjaar, zomer en najaar heerlijk om buiten te trainen, maar we hebben afgelopen week gezien dat het ook in de kou en wind prima te doen is. Allemaal dankzij de grote robuuste overkapping die aan 1 zijde gesloten is. Deze oplossing is schitterend, maar we kunnen uiteraard niet wachten totdat wij onze zwemkinderen en sporters weer binnen mogen toelaten. De kinderen staan stil in de zwemontwikkeling en dat is triest en onze sportleden missen de groepslessen en bijvoorbeeld de unieke eGym training alsmede ook de gezelligheid en contact. Helaas moeten we roeien met de riemen die we hebben en we hopen dat de maatregelen niet strenger worden en dat het buitensporten onder strikte voorwaarden mogelijk blijft. Zolang deze lockdown blijft duren zullen wij onze leden blijven stimuleren om van de outdoor gym gebruik te maken, maar we zullen ook een 4 weken kaart aanbieden voor mensen die nog niet bij ABC sporten en wel geïnteresseerd zijn om goede krachttraining te doen.  Een gezonde leefstijl, sporten én krachttraining zijn in onze ogen namelijk dé oplossing om vitaal te blijven.

Voor mensen die liever in eigen tijd thuis trainen hebben wij een speciaal online GetFit24 abonnement waarbij mensen 24/7 de keuze hebben uit 1100 trainingsvideos, 5000 oefeningen, meditatiesessies etc.

Méér info op www.abc-fitness.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment