thumbnail IJsbaan

ELBURG - De Elburger Volleybal Vereniging-Bultman Hartholt (EVV) zoekt naar een tijdelijke locatie voor de trainingen. Vanwege de huidige Corona-maatregelen is trainen voor volwassenen in een binnensportaccommodatie niet mogelijk. De IJsvereniging Elburg biedt nu de helpende hand. Daardoor kan EVV tijdelijk trainen op de IJsbaan in Elburg. Dit gebeurt op beachvolleybalvelden. Wethouder Willem Krooneman is blij met deze samenwerking die onder de vlag van het Sportakkoord tot stand is gekomen.

Volgens wethouder Willem Krooneman is de verbinding tussen diverse partijen heel belangrijk: “Daarvoor hebben wij met elkaar het Sportakkoord afgesloten. In dit geval hebben wij als gemeente de partijen IJsvereniging en EVV met elkaar in contact gebracht. Het is nu eenmaal belangrijk dat sporten en bewegen zoveel mogelijk door kan gaan, juist in deze tijd. Deze samenwerking is daar een goed voorbeeld van.”

Start aanleg

De aanleg van de beachvolleybalvelden start op donderdag 8 april. Een optimaal gebruik van deze velden is natuurlijk belangrijk en daarom onderzoekt de gemeente of andere sportclubs en/of scholen ook gebruik willen maken van deze velden. De velden blijven tot september in gebruik, zodat EVV de zomer door kan trainen. Hierna wordt de ondergrond weer winterklaar gemaakt, opdat bij een eventuele vorstperiode schaatsers volop kunnen genieten van de ijspret op de IJsbaan.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment