FILE 20200321 0929Y8AUTP6C4FTM

't HARDE -   Van zes spelers naar eenentwintig spelers en twee teams: al vijftien jaar is het G-voetbal een volwaardig onderdeel van S.V. ’t Harde. Daarom wil de vereniging – die saamhorigheid en betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan – een spelersbus aanschaffen voor uitwedstrijden. Zo kunnen de spelers van de G-teams gezamenlijk optrekken en hoeven ze niet apart gebracht te worden.   

Steun het G-voetbal   

Het is belangrijk dat niemand buiten spel staat, want sport is voor iedereen, of je nou een beperking hebt of niet. De G-sporters met een beperking hebben een kwaliteit en kwaliteit is geen beperking! Daarom vvraagt S.V. 't Harde jouw steun voor de verwezenlijking van een spelersbus voor het G-voetbal, want alle kleine beetjes helpen. Van elke donatie gaat vijftig procent naar de eigen club en vijftig procent naar Fonds Gehandicaptensport, een fonds dat zich inzet om sport voor iedereen met een handicap vanzelfsprekend te maken.  

Zo doneer je  

De leden van de G-teams komen langs de deuren om geld op te halen.. Tevens is er een online collecte opgezet, doneren kan door hier te klikken of via onderstaande QR-code. 

<a href=

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment