kv elburg

ELBURG -  Aanstaande zaterdag 10 april is er geen trainingsprogramma voor de teams van KV Elburg. De activiteitencommissie van KV Elburg organiseert in plaats daarvan een spelletjesmorgen voor de jongste jeugdleden, natuurlijk op het korfbalveld op het Burg. Bode sportpark. Van 09.15 tot 10.30 uur zijn de kinderen van de F en E teams aan de beurt. Daarna zijn de D teams aan de beurt, van 10.45 tot 12.00 uur.

Het zijn sportieve spelletjes, dus kom gewoon in sporttenue. Aan de kinderen (en de ouders) wordt gevraagd om niet te vroeg naar het veld te komen. Vijf minuten voor aanvang is prima. Zoals bekend mogen ouders nog steeds niet het veld op. Verder worden de corona maatregelen natuurlijk gehanteerd.

De teams ontvangen ook informatie via de trainers-app en mocht het aanstaande zaterdagmorgen onverhoopt heel slecht weer zijn / worden en kunnen de spelletjes niet doorgaan? Dan komt daarover vrijdagavond 9 april een bericht. De activiteitencommissie hoopt op goed weer zodat ze veel kinderen welkom kunnen heten!

Trouwens, de kangoeroeclub gaat om 10.00 uur ook gewoon door!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment