affiche 2021

OOSTENDORP - Tot en met 25 juni 2021 is er voor iedereen die in sportieve uitdaging zoekt in coronatijd een prachtig alternatief: hardlopend het 5 of 10 km parcours van de Prestatieloop Oostendorp volbrengen. Dit jaar is er in verband met Covid-19 géén groot loopevenement, maar een virtuele 'PrestatieSOLOop'  Hoe gaat een 'virtuele loop' in zijn werk en wat moet je ervoor doen? Allereerst pak je de telefoon en download je de STRAVA.com app.  Dat is een app die met GPS registratie je tijden, afstanden en route's bijhoudt. Of je nu wandelt, hardloopt of fietst.

Heb je zo'n account aangemaakt dan kun je via https://twitter.com/in_Oostendorp alle informatie vinden over de Prestatieloop Oostendorp, de Strava routes/segmenten, foto's, routebeschrijvingen en de uitslagen.

Tijd voor sportieve actie door naar de start /finishlocatie rechtvoor het gemeentehuis in Oostendorp te gaan. Telefoon aan, Strava app opstarten  en de uitgezette route volgen zoals aangegeven via oranje pijlen op het wegdek, lintjes en bordjes. 

De route 'loopt' via Landgoed Schouwenburg en in uw eigen tempo en op uw eigen gekozen tijdsmoment (dag of tijd maakt niet uit, zolang het maar vóór 26 juni is). Zo kan iedereen die dat wil deze prachtige omgeving hardlopend verkennen. 

Terug bij finish drukt u op "STOP" en de route wordt geupload en uw klassering voor de 5 of de 10 km zichtbaar op de Strava website. 

Maar u kunt nu uiteraard ook uw prestatie online delen met vrienden en bekenden en hen uitdagen om dezelfde route te lopen!  

Ook maak je automatisch (via je Strava segment klassering) kans op een aantal waardebonnen die worden verloot onder alle deelnemers. Iedereen die een Strava segment klassering op de Prestatieloop 5 of 10 km neerzet tot en met 25 juni doet mee. En uiteraard is er een prijs voor de allersnelste loper en loopster.

Het is niet voor niets een PrestatieSOLOop dit jaar: dus respecteer de COVID richtlijnen/regels en loop alléén of met kleine groepjes. 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment