celia

DOORNSPIJK - Celia Visch heeft zaterdag 11 september opnieuw een bronzen medaille behaald. Dit keer tijdens het Nederlands Kampioenschap BMX in Nijkerk, maar dan nu onder de vlag van de fietscrossbond NFF. Eerder deze zomer behaalde ze ook de 3e plaats bij het Nederlands Kampioenschap van de fietscrossbond KNWU. Celia reed deze wedstrijd in de klasse Girls 14/15 jaar.

De drie manches reed ze alles 2, waardoor zij zich gelijk plaatste voor de finale.  In de finale ging ze gelijk super van start, waarbij ze de strijdt aanging voor plek 2, maar op een super mooie 3e plaats finishte.

TC in Uithoorn.

Eveneens reed Celia dit weekend op zondag 13 september een TopCompetitie in Uithoorn (KNWU), waarbij ze al voor kwalificatiepunten rijdt voor het NK, EK en WK 2022.

Hier reed ze ook weer de manches super sterk: 2-2-1, waardoor zij zich plaatste voor de halve finale, daarin werd ze 3e en mocht dus starten in de finale. In de finale kon ze niet goed wegkomen in de strijdt en eindigde op een mooie 6e plaats. Weer een goed begin na de zomer, waarin er weer mooie BMX wedstrijden op de agenda staan.

Aankomend weekend zal Celia aan de start staan tijdens een 3-nations wedstrijd in Ravels België, waaronder ook Belgische en Duitse rijders aan de start verschijnen.

Celia staat onder begeleiding van BMX-coach Elwin Remmerts en sportbegeleider Fred Leusink van sportschool Força Fit uit Elburg. Diverse sponsoren maken het mogelijk om haar op dit niveau te laten trainen en te begeleiden. Deze steun wordt zeer gewaardeerd en maakt het voor Celia mogelijk om op dit niveau te presteren.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment