2021 09 18 za. Uitreiking presentatiegids ESC aan Sep Overdijk en Kim Stijf 5 1250x833

ELBURG -   Afgelopen zaterdag 19 september is de nieuwe presentatiegids 2021-2022 van ESC uitgereikt. En het is weer een mooie glossy geworden! De eerste gids is in de businessclub uitgereikt aan Sep Overdijk en Kim Stijf, door bestuurslid Niels Bosman. Sep en Kim staan allebei met een interview in de presentatiegids. De commissie van de presentatiegids bestaat uit Ans en Roel Hooghordel, Lusine Grigoryan, Harry ten Hove, Gert van Norel en Niels Bosman.

Met de presentatiegids krijgen de lezers weer een mooi doorkijkje naar wat de Elburger Sportclub komend seizoen allemaal gaat doen en van plan is!  'Het resultaat mag er zijn: een mooi magazine, waarin betrokken leden aan het woord komen en we kunnen kennismaken met onze selectie; een gids waar we trots op mogen zijn! De presentatiegids zal worden verspreid onder leden en sponsoren, 'aldus de samenstellers van de presentatiegids.

En.. de voorbereidingen voor de presentatiegids 2022-2023 zijn al weer gestart: de bestaande commissie zal onder leiding van Geert Dijkstra en met het nieuwe lid André Daalmeijer weer hard aan de slag gaan om een mooie presentatiegids te gaan maken.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment