thumbnail IMG 7911

t HARDE  -  Op een zonovergoten sportpark Schenk ontving S.V. 't Harde de heren van V.V. Wijthmen. Beide ploegen hadden na twee gespeelde wedstrijden één punt verzameld. Voor beide ploegen een belangrijk moment om in ieder geval de eerste winst van het seizoen te pakken. Op een geweldig geprepareerd hoofdveld gingen de mannen om half drie van start. Scheidsrechter Ten Hove uit Elburg had de leiding over de wedstrijd en deed het voortreffelijk.

Het begin ging gelijk op. Beide ploegen creëren wat kansjes. In de 14e minuut komen de 'Groen-Witten" los, Menno van 't Hul speelt met een splijtende pass vanaf eigen helft Stefan Marsman vrij voor keeper Beerink en rond feilloos af. Een mooi doelpunt, wat uiteindelijk ook de winnende treffer bleek te zijn.

De rest van de wedstrijd is eigenlijk wel kort samen te vatten als een rustige wedstrijd. S.V. 't Harde kreeg nog een aantal kansen en Wijthmen probeerde er wel door te komen,  maar werd niet echt gevaarlijk. Daardoor kunnen de eerste 3 punten van het seizoen worden bijgeschreven voor de mannen van René van 't Goor.

S.V. 't Harde zit in een poule van 12 teams, dit heeft als gevolg dat er met regelmaat een vrije zaterdag is. Aankomende zaterdag is de eerste vrije zaterdag. Daarom wordt er dinsdag 12 oktober een oefenwedstrijd in Oosterwolde gespeeld tegen VSCO '61. De wedstrijd zal om 20.00 uur beginnen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment