thumbnail DSC 7383

OOSTERWOLDE  -  Voorafgaand aan de thuiswedstrijd van VSCO’61 tegen De Valleivogels op zaterdag 6 november vond de onthulling plaats van het alom bekende logo van VSCO’61, de ‘Gele Kanarie’, in de vorm van een 3D-lichtbak. Dit prachtige baken in de duisternis werd de vereniging aangeboden door de Club van 100. Boven de ingang van het clubgebouw op sportpark De Heughte is het logo nu voor iedereen altijd duidelijk zichtbaar.Aan de wieg van dit fraaie logo staat oud-eerste-elftalspeler Arjan Witteveen die het ontwerp 20 jaar geleden heeft ontworpen en dat ter gelegenheid van het veertigjarig jubileum werd geïntroduceerd.. Reclamestudio Van Olst heeft het logo nu in 3D gemaakt. Dit is tevens de sponsor van VSCO’61 waar Arjan destijds de eerste kneepjes van het reclamevak heeft geleerd.

In bijzijn van voorzitter Ben Schreurs en het voltallige bestuur van de Club van 100 werd het nieuwe logo onthuld. Het oude was aan vernieuwing toe en nu straalt de gele kanarie weer als vanouds. Op de foto staat bestuurslid Jan Visch van de Club van 100 die het fraaie logo voor het publiek openbaar maakt.

Voorzitter Ben Schreurs was zeer in zijn nopjes met deze geste van de Club van 100 en hoopt dat de goede samenwerking nog veel vruchten zal afwerpen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment