VSCO

OOSTERWOLDE  -  Zaterdag wordt de eerste ronde van de knock-outfase van het bekertoernooi gespeeld. VSCO’61 komt dat thuis uit tegen zondag derdeklasser KCVO uit Vaassen. De wedstrijd op sportpark De Heughte begint om 14:30 uur. Scheidsrechter is de heer R. van Gelder. KCVO staat in de competitie op de derde plaats met 15 punten uit zeven wedstrijden. Vijf keer werd er gewonnen en tweemaal verloren. Verloren werd van de middenmoters Sc. Overwetering en Diepenveen. In de bekerpoule wist KCVO al haar drie wedstrijden te winnen van De Hoven, Broekland en Wissel.

VSCO’61 staat na zeven wedstrijden negende in de competitie met acht punten. Afgelopen zaterdag werd de eerste nederlaag van de competitie geleden tegen De Valleivogels. Daarvoor werd er eenmaal gewonnen en vijfmaal gelijkgespeeld. In de bekerpoule eindigde VSCO’61 op de tweede plaats achter BWO uit Hengelo. Winst was er tegen BWO, een gelijkspel tegen ASC’62 en een nederlaag tegen Dalfsen.

Op papier en met het thuisvoordeel lijkt VSCO’61 in het voordeel. Echter een bekertoernooi laat vaak verassende uitslagen zien. Verwacht wordt dat KCVO de huid duur zal verkopen. 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment