svtharde zalk livestream 1536x1017

't HARDE - De wedstrijd S.V. ’t Harde – S.V. Zalk is zaterdag niet toegankelijk voor publiek. Vorig seizoen is deze wedstrijd niet gespeeld vanwege de welbekende pandemie. Wel is toen de wedstrijd in Zalk gespeeld. Toevallig was deze wedstrijd ook de eerste wedstrijd, waarbij geen publiek aanwezig mocht zijn. De wedstrijd werd toen uitgezonden via een livestream. Dat zal nu weer het geval zijn . De supporters vereniging “Groen-Wit” heeft dit mogelijk gemaakt en het commentaar bij deze wedstrijd wordt voorzien door Johan Hut. 

Leuk aan deze wedstrijd is het weerzien met oud- hoofdtrainer Egbert Kragt. Egbert is dit seizoen hoofdtrainer van Zalk. Zalk staat op een prima derde plek, alleen qua punten is er al wel een gat met koploper Dieze West. Maar de Zwollenaren lijken dit jaar een klasse apart te zijn.

Voor S.V. ’t Harde is het belangrijk om de winst binnen te halen. Er is dan weer aansluiting met Zalk en de mannen van René van ’t Goor nestelen zich dan weer volledig in de subtop van de 4e klasse D.

Het belooft een spannende wedstrijd te worden onder leiding van scheidsrechter Alex van Zijl.  De link naar de livestream zal via de website van S.V. 't Harde en social media kanalen bekend worden gemaakt.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment