thumbnail 02 04 DMofMX 1585

OLDEBROEK  -  Maandag 18 april is Stichting Circuit Oldebroek opnieuw gastheer  voor de Dutch Masters of Motocross. Na twee afgelaste edities in 2020 en 2021 zullen ’s werelds beste motocrossers op Tweede Paasdag achter het starthek verschijnen op circuit De Bargen!

Pasen en motocross lijkt al decennialang onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar door Corona bleef het de laatste jaren stil op circuit de Bargen. Voor Stichting Circuit Oldebroek is het organiseren van dit prachtige evenement een kroon op het harde werken van de afgelopen jaren. In 2018 was de Dutch Masters of Motocross competitie ook al te gast in Oldebroek en dit krijgt nu een vervolg.

De Dutch Masters of Motocross competitie zal volgend jaar uit vijf wedstrijden bestaan, waarvan Stichting Circuit Oldebroek de tweede organiseert. De competitie staat internationaal zeer hoog aangeschreven, wat voor een hoog niveau zorgt. Nagenoeg alle fabrieksteam zullen ook volgend jaar weer deelnemen waardoor er van een heuse “Mini-GP” gesproken kan worden!


Houd de website www.stichtingcircuitoldebroek.nl en de social media kanalen in de gaten voor meer nieuws.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment