kv elburg

ELBURG  -  Op zaterdag 4 december is er een korfbaldag in de sporthal van ’t Huiken maar die is niet compleet. Tussen 09.00 en 17.00 uur worden er een aantal wedstijden gespeeld maar er zijn ook al enkele afzeggingen van andere verenigingen. De reden is natuurlijk de afgekondigde coronamaatregelen. De selectieteams spelen helemaal niet meer. Wel is er een training van de Kangoeroeclub, tussen 10.00 en 11.00 uur. En de Kangoeroeclub krijgt, ondanks de maatregelen, wel bezoek van een “bekende Nederlander”.

KV Elburg hanteert de maatregelen die in verband met corona moeten worden genomen. Er wordt gecontroleerd op de QR-code en het legitimatiebewijs. Buiten het speelveld is de 1,5 meter afstand houden verplicht. Ook is er jammer genoeg geen publiek welkom bij de wedstrijden. Ouders en begeleiders mogen wel in het horeca gedeelte van ’t Huiken zitten. Alleen mensen met een functie (daar vallen ook de zogenaamde “rijouders” onder mogen op de tribune plaats namen.

Meer weten over KV Elburg? Informatie vragen over KV Elburg kan via info@kvelburg.nl. Een mailtje naar jc@kvelburg.nl kan ook. Kijk ook eens op www.kvelburg.nl en de facebookpagina van KV Elburg.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment