ELBURG - Op woensdag 14 mei werd door de toernooicommissie in samenwerking met stichting Wiel een schoolvoetbaltoernooi gehouden voor groep 4,5 en 6 van de basisscholen in Elburg. Vijf scholen hadden zich aangemeld en er was een leuk toernooi in elkaar gezet op het Burgemeester Bode sportpark. Ook was er een beker te winnen met het doelschieten die voorzien was van een zeil met daarin diverse gaten. Later meer daarover. Om 13.30 uur werd er afgetrapt op veld 1 en veld 2 van het mooie sportpark. In de regels was opgenomen dat er telkens een meisje van elk team aan het spel deelnam en eigenlijk zag je dat er bij de diverse groepen meerdere meisjes meededen dus het meisjevoetbal is zeker in opkomst. In elk geval de interesse in het voetbal. Om 16.00 uur waren alle wedstrijden en doelschieten voorbij waarna de prijsuitreiking plaatsvond op veld 1 voor de tribune. Op een tafel stonden de bekers uitgestald met daarbij de herinneringen voor alle spelers die door de sponsor: Weberwoonwereld beschikbaar waren gesteld.

De uitslag van het toernooi:

Groep 4

1 de Borchstee 2

2 de Wildemaet

3 de Borchstee 1

4 de Vrijheid ( combi)

5 PWA

6 Octaaf

Groep 5 Groep 6

1 de Borchstee 2 ( combi) 1 PWA

2 PWA 2 2 de Wildemaet

3 Octaaf 3 de Borchstee

4 de Borchstee 1 4 Octaaf

5 PWA 1 5 de Vrijheid

6 de Wildemaet

Ook was er tussen de wedstrijden door doelschieten voor elk team en daar kwamen twee beste teams t.w Octaaf 4 en de Borchstee 6 uit die beide 7 punten hadden waardoor er een winnaar moest komen. Beide teams moesten daarom strafschoppen nemen op de keeper van ESC E3 t.w Finn van der Heiden. Hieruit kwam de winnaar: De Borchstee 6, die daarvoor een grote beker ontvingen.

De toernooicommissie wil we de sponsor bedanken en ook de scheidsrechters waar het voetbal natuurlijk niet zonder kan. Ook wil de commissie Willem en Bertha van den Hoorn bedanken voor hun hulp in de kantine waardoor de mogelijkheid bestond om een hapje of een drankje te kopen.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment