riding

OLDEBROEK - Ben jij tussen de 5 en 15 jaar en heb jij altijd al gedroomd van motorcrossen maar heb je hier nog nooit de mogelijkheid voor gehad? Dan krijg je binnenkort dè kans om deze droom werkelijkheid te laten worden. Tijdens de Junior Riding Experience op Pinkstermaandag 9 juni krijg je een unieke beleving en een ervaring die je je leven niet meer vergeet!

Op Pinkstermaandag 9 juni wordt op circuit "de Bargen" (Vreeweg 67a) in Oldebroek het ONK Solo Motorcross gehouden, een groots evenement met internationaal deelnemersveld. Tijdens dit spectaculaire evenement organiseert Stichting Circuit Oldebroek in samenwerking met Gemeente Oldebroek, Fobbe Campers en Van Werven de Junior Riding Experience. Hierbij kunnen kinderen van 5 t/m 15 jaar hun eerste ervaringen op een crossmotortje of quad opdoen.

Deelname aan de Junior Riding Experience is gratis, aan toegang tot het ONK Solo Motorcross zijn wel kosten verbonden: Voor kinderen tot 12 jaar is de entree gratis, kinderen vanaf 12 tot 16 jaar betalen € 10,- en vanaf 16 jaar en ouder wordt € 20,- entree gevraagd.

Junior Riding Experience
Bij de Junior Riding Experience kunnen kinderen op een laagdrempelige, veilige manier voor de eerste keer kennismaken met de motorsport. Hierbij wordt alles verzorgd en hoef je niets mee te nemen. Deelnemers rijden op de nieuwste Yamaha PW 50, PW 80, YMF 90 en YMF 50 en maken gebruik van volledige crossoutfit- en bescherming. Het rijden gebeurt onder begeleiding van professionele instructeurs. Op deze manier kunnen Ze kinderen de kans geven op een veilige en verantwoorde manier met motorcross in aanraking te komen.

Informatie
Voor meer informatie kun je kijken op de flyer verderop in de nieuwsbrief of op www.stichtingcircuitoldebroek.nl. Je kunt ook contact opnemen met WillemJan van Werven via de mail: pers@stichtingcircuitoldebroek.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment