VSCO

OOSTERWOLDE  - Dinsdag 19 mei wordt een extra speelronde gespeeld voor de competitie. VSCO’61 mag het dan thuis opnemen tegen de nummer drie op de ranglijst Veensche Boys. Scheidsrechter is de heer E. Heijmeriks en de wedstrijd begint om 20:00 uur.

Voor Veensche Boys lijkt het kampioenschap met nog vijf wedstrijden te gaan en zeven punten achterstand op koploper ASV Dronten onbereikbaar. Met de eerste periodetitel op zak is Veensche Boys in ieder geval verzekerd om via de nacompetitie promotie proberen af te dwingen. Zaterdag wist Veensche Boys met 3-0 te winnen van de nummer vier van de competitie Unicum Lelystad.

Voor VSCO’61 dreigt een andere nacompetitie, namelijk om degradatie te voorkomen. Zaterdag werd van een van de concurrenten, AVW’66, met 1-2 verloren. Lelystad’67 zal rechtstreeks degraderen, maar er zijn nog vijf ploegen verwikkeld in de strijd voor rechtstreeks klassenbehoud en de nacompetitie te vermijden. VSCO’61 staat nog vijf punten boven de gevreesde 12e plaats en zal de komende weken punten moeten pakken om zich rechtstreeks te handhaven.

Of dat lukt tegen Veensche Boys is de grote vraag. Uit werd dit seizoen een 4-1 nederlaag geleden. Bij VSCO’61 ontbreken in ieder geval Sander Stange die zaterdag met een gebroken neus uitviel en Etienne van Dijk die geschorst is vanwege zijn rode kaart afgelopen zaterdag.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment