VSCO

OOSTERWOLDE -  De wedstrijd tussen VSCO’61 en Veensche Boys begon tumultueus. In vijf minuten tijd stond er al een 2-1 voorsprong op het scorebord voor het thuisspelende VSCO’61. Eerst werd Luca Veldhoen, na aangeven van Klaas van Woudenbergh onderuit gehaald en de toegekende penalty werd onberispelijk binnengeschoten door Remco van ’t Hul (1-0). Een minuut later verdween een voorzet via Remco van ’t Hul in eigen doel (1-1). Na de aftrap was het direct VSCO’61 dat de aanval zocht. Klaas van Woudenbergh was de mistastende doelman Jordy Deckers te vlug af en gaf Luca Veldhoen een niet te missen kans (2-1).

Het duurde een halfuur voordat Veensche Boys zich herpakte van deze hectische start en voor het eerst gevaarlijk voor het doel van Arjan ten Klooster verscheen. Tom Cozijnsen kopte uit een hoekschop net voorlangs. Een minuut later kreeg Remco van ’t Hul de bal tegen zijn hand en scheidsrechter Heijmeriks wees gedecideerd naar de stip. Danny Brouwer scoorde de 2-2. Nog voor rust nam Veensche Boys een voorsprong. De onder druk gezette Remco van ’t Hul verslikte zich in zijn tegenstander en hierdoor kon Julian Buitenhuis vrij voor doelman Ten Klooster de 2-3 aantekenen.

De tweede helft bouwde Veensche Boys een veldoverwicht op en voor VSCO’61 was het moeilijk om tot kansen te komen. Halverwege de tweede helft wist Veensche Boys opnieuw te scoren. Jelle Traa omzeilde de buitenspelval en scoorde de 2-4. Nog was daarmee de koek niet op. Na foutief uitverdedigen scoorde Danny Brouwer simpel de 2-5. VSCO’61 toonde veerkracht en kreeg aan het slot van de wedstrijd opnieuw een penalty. Opnieuw was het Luca Veldhoen die onderuit ging binnen de zestien en opnieuw was het Remco van ’t Hul die raak schoot en de stand op 3-5 bracht.

Met wat mee fortuin en minder persoonlijke fouten had er voor VSCO’61 wellicht wat meer ingezeten. Door deze nederlaag kruipen de onderste ploegen dichter en dichter op elkaar. Met nog vier wedstrijden te gaan zal VSCO’61 punten moeten gaan pakken om de nacompetitie tegen degradatie te ontlopen. Met nog vier ploegen zal VSCO’61 moeten strijden om weg te blijven van de twee nacompetitieplekken. Zaterdag speelt VSCO’61 om 14:00 uur uit tegen VRC in Veenendaal.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment