VSCO

OOSTERWOLDE  - Zaterdag reist VSCO’61 af naar Veenendaal om uit te komen tegen VRC. De wedstrijd op sportpark Spitsbergen begint om 14:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter C.M. van Beek.

Met nog vier wedstrijden te gaan neemt de spanning toe voor VSCO’61. Langzaam maar zeker ziet het de ploegen onder haar naderen. De degradant is wel bekend met Lelystad’67, maar de twee plaatsen voor de nacompetitie om degradatie te voorkomen zijn nog niet vergeven.

Hiervoor strijden nog vijf ploegen, waarbij AVW’66 de slechtste papieren heeft met 16 punten. Daarboven staan Renswoude en OVC’85 met 21 punten. Lunteren heeft 22 punten en VSCO’61 23 punten. Zij zullen met elkaar gaan uitmaken wie de nacompetitie ingaan en wie zich rechtstreeks weet te handhaven.

Afgelopen zaterdag deed VSCO’61 slecht zaken door met 1-2 te verliezen van concurrent in de strijd tegen degradatie AVW’66. Afgelopen dinsdag werd weliswaar van het hooggeplaatste Veensche Boys met 3-5 verloren, maar enkele onfortuinlijke momenten en persoonlijke fouten voorkwamen dat VSCO’61 met een beter resultaat van het veld stapte.

VRC heeft zich met 33 punten inmiddels weten te handhaven. Voor hen staat in feite niets meer op het spel en kunnen vrijuit spelen. Afgelopen dinsdagavond verloor het van OVC’85 en bewees het VSCO’61 geen goede dienst. Hopelijk dat het VSCO’61 zaterdag lukt om de drie broodnodige punten mee naar huis te nemen. Thuis wist VSCO’61 overigens met 3-0 te winnen, maar zoals we weten zijn behaalde resultaten in het verleden geen garantie voor de toekomst.

De spelersbus vertrekt vanaf sportpark De Heughte om 11:45 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment