A-team

OOSTENDORP - De dames van Excelsior Oostendorp hadden afgelopen zaterdag een wedstrijd te 't Harde onder auspiciën van de NBTA. Wat een geweldige dag, en wat een resultaten! In totaal wonnen de dames 2 bekers, 20 medailles en 2 promoties en vele plaatsingspunten voor de voorrondes NK, ook voor de dames die niet in de prijzen vielen.

De medailles waren voor: Elvira Westerbroek, zij werd 2e met een zilveren medaille. Melanie Schoonhoven, zij werd 3e met een bronzen medaille en definitieve plaatsing voorrondes NK, ook Lisa Flier werd 3e met een bronzen medaille. Kim Spaan werd 1e met haar 1 baton en een gouden medaille en tevens werd zij 1e met haar Dance voor nog een gouden medaille en de 1e plaatsingspunten voorrondes NK. Arissa Goedkoop werd 1e met een gouden medaille en behaalde tevens Promotie naar een hogere klasse.

Het duo Eva Zandbergen en Kelsey Wiessenberg werd 2e en kregen een zilveren medaille, de gouden medaille in deze zelfde klasse ging naar het duo Melanie Schoonhoven en Noa Holstege. Het duo Thirza Holstege en Kim Spaan werd 2e met een zilveren medaille en mag nu definitief naar de voorrondes NK. Het D ensemble (Joёlle, Carlijn, Carolien en Elvira) werd 2e en kreeg een zilveren medaille het C ensemble (Thirza, Laveska, Marijke en Veerle) werd 1e en kreeg goud!

Het B-team werd 1e en kreeg een beker en tevens mogen zij naar de voorrondes NK eind dit jaar. Het A-team deed er nog wat bovenop. Het team bestaande uit: Naomi, Kim, Lisa, Thirza, Melanie, Arissa en Bianca werden 1e met een beker en promoveerden naar een hogere klasse.

Een fantastische dag voor de dames van Excelsior. Trainster Gerda Spaan is super trots op deze getalenteerde dames!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment