ELBURG - Op dinsdag 27 mei 2014 om 19.30 uur wordt door de businessclub van ESC in samenwerking met "Homeride Cycling Team Elburg" een unieke veiling gehouden voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Tijdens de veiling worden producten en diensten geveild die door ondernemers en particulieren beschikbaar zijn gesteld. Op de site: www.homerideelburg.nl staan alle items vermeld die geveild gaan worden. Hier vindt u arrangementen, voetbalshirts, weekendjes weg, saunabonnen, fitnessarrangementen en nog veel meer.


De opbrengst van de veiling gaat naar het Ronald McDonald Kinderfonds. In een tijd van grote zorgen bieden de Ronald McDonald Huizen een gastvrij verblijf aan ouders of verzorgers, broertjes en zusjes van zieke kinderen die in het ziekenhuis verblijven. Voor dit fonds en speciaal voor het huis in Zwolle fietst het Homeride Cycling Team Elburg op 28 en 29 juni binnen 24 uur de monsterfietstocht (537 km)van Groningen, via Rotterdam naar Maastricht. Het doel is zoveel mogelijk geld binnenhalen voor het fonds. U komt toch ook naar de veiling!

Het team bestaat uit: Dick Huisman, Lammert Haverkamp, Martijn Grolleman, Wim van Triest, Jan-Martien van de Wetering, Gregorio Nijboer, Ad Smeets en Niek Aink.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment