OOSTERWOLDE - In een overvolle kantine werd vrijdagmiddag 30 januari de vierde editie van het VSCO'61 Businessmagazine gepresenteerd. Het publiek genoot daarnaast van een onderhoudende en humoristische presentatie van Heracles Almelo voorzitter Jan Smit en RTV Oost presentator Jan Medendorp. Na afloop van deze presentatie en het overhandigen van het Businessmagazine werd er nagepraat en kon er gebruik worden gemaakt van een heerlijk Bourgondisch hapjesbuffet. Met dank aan de vele aanwezigen, waaronder Gaston Sporre en burgemeester Hoogendoorn, was de middag gezellig en wederom een doorslaand succes.

De middag begon met een presentatie van Jan Smit, voorzitter van Heracles. Nadat de kantine was volgelopen begon Jan, naast voorziter van Heracles Almelo ook gerechtsdeurwaarder van beroep, met zijn verhaal. Hij nam het publiek mee in de historie van zichzelf en Heracles. In zijn verhaal was een rode draad te herkennen, namelijk een hardvochtige afkeer van schulden. Dit is dan ook de basis waarop Jan Smit voetbalclub Heracles runt. Daarnaast kwamen er anekdotes voorbij over zaakwaarnemers en voetbalhumor in de vorm van een auto op het hoofdveld. Het tweede gedeelte bestond uit een interview van Jan Medendorp die Jan Smit bestookte met scherpe vragen, al snel werd duidelijk dat de heren aan elkaar gewaagd zijn, wat een leuk schouwspel opleverde. Dit gedeelte werd afgesloten met vragen uit het publiek. Dat Jan Medendorp ad rem is heeft onze trouwe VSCO'61 sponsor en supporter Thijs Stoel aan den lijve ondervonden toen zijn poging om de toegangsprijzen van Heracles te verlagen vakkundig in de kiem werd gesmoord.

Na dit buitengewoon onderhoudende optreden werd overgegaan tot de uitreiking van het Businessmagazine. Jarno Kwakkel, voorzitter van de Businessmagazinecommissie, reikte het eerste exemplaar uit aan Angelique Steenbergen van DKW Woonvision, die dit jaar de voorpagina siert. Vervolgens werd Gaston Sporre, oud-voorzitter van PEC Zwolle en voormalig interim directeur van SC Heerenveen, persoonlijk bedankt voor zijn bijdrage aan deze editie. In een reactie gaf Gaston Sporre aan graag deel te nemen aan dit soort initiatieven omdat het belang van amateurverenigingen van onschatbare waarde is. Burgemeester Hoogendoorn haalde uit het verhaal van Jan Smit een sterke overtuiging om door te zetten en te winnen en gaf dit ook als tip mee aan het de eerste selectie van VSCO'61.

Tot slot kregen alle aanwezige sponsoren die hun medewerking aan het Businessmagazine hebben verleend, een exemplaar uitgereikt. Daarna was er ruimschoots de tijd om onder het genot van een heerlijk Bourgondisch hapjesbuffet en een drankje na te praten over deze geslaagde middag.

Voor de foto's van deze avond, klik HIER.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment