afscheid

ELBURG - Het is een bekend verschijnsel dat aan het eind van een voetbalseizoen spelers naar een andere club vertrekken en/of stoppen c.q. lager gaan spelen. Ondanks een uitstekend voetbaljaar, waarin een fraaie vierde plaats werd bereikt en lange tijd werd meegedaan om de prijzen, is het aantal mutaties bij Elburger Sportclub dit jaar wel opvallend. Maar liefst negen spelers zullen volgend seizoen geen deel meer uitmaken van de selectie; bijna een compleet elftal.......

Raoul Jessurun en Robbert van Schie gaan hun sportieve carrière voortzetten bij WHC, terwijl William Huenestein zijn geluk gaat beproeven bij Hierden.

Verder hangen twee oud-gedienden, Remco Timmer en Arjan Goudriaan, die twaalf seizoenen deel uitmaakten van de selectie, hun voetbalschoenen aan de wilgen en gaan bij de plaatselijke volleybalver. EVV een nieuwe uitdaging aan. Verder zullen nog een viertal spelers, om uiteenlopende redenen, niet terugkeren in de selectie. A.s. vrijdagavond 23 mei zal voor hen een afscheidswedstrijd worden georganiseerd tegen een "All stars team", bestaande uit spelers waarmee de 'vertrekkers' voornamelijk de laatste acht jaar hebben samen gespeeld. In deze gelegenheidsformatie komen we o.a. de namen tegen van Marten de Kruijff, Mark Plender, Rico Rianto, Johan Korenberg, Alexander Nagelhout, Martijn Dekker, Michael Roessler, Richard van ´t Ende, Roy van Dijk, Wiljan v. Werven, Kebir Jarir en Bas Scharloo.

Trainer-coach van dit team is de oud ESC-trainer Egbert Kragt. De wedstrijd wordt geleid door Alex Bos, die wordt geassisteerd door Henk Boonen en Jaap Wolfsen. Jannus Junte en Harro Plameijer zijn de leiders.

De wedstrijd op het Burgem. Bode Sportpark begint op vrijdag 23 mei om 20.30 uur en zal 2 x 35 minuten duren; de toegang is gratis.

U wordt van harte uitgenodigd om de blauw-witte hoofdmacht, in de huidige samenstelling, nog één keer in actie te zien tijdens deze bijzondere wedstrijd.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment