(advertentie)

ELBURG - Na een periode van voorbereiding is het zover dat de uitvoering van het herinrichtingsplan van de Nunspeterweg van start gaat. Volgens de planning van de aannemer begint men op 18 mei en is het gereed op 26 juli (net voor de bouwvak). Het werk wordt in drie fasen uitgevoerd:

Fase 1 de kruising Nunspeterweg-Gregorystraat.Fase 2 betreft het wegvak Gregorystraat-Nieuwstadsweg Fase 3 betreft het wegvak Nieuwstadsweg tot aan de rotonde.

Fase 1:

Deze duurt ca. 2 weken. Het Nieuwe Feithenhof (incl. de aanleunwoningen), de woningen Nunspeterweg 1 t/m 17 en de woningen aan het Bagijnendijkje en Oude Kerkhofsweg blijven bereikbaar voor bewoners, bezoekers en hulpdiensten.

Fase 2 en 3:

Zodra fase 1 is afgerond zal worden gestart met fase 2 en fase 3.

Omleiding busroute:

De busroute zal worden omgeleid via de Zuiderzeestraatweg, Zwolseweg en Paterijstraat. Er zullen tijdelijke haltes worden geplaatst bij de rotonde Flevoweg-Zuiderzeestraatweg en aan de Paterijstraat.

Buurtbus:

De buurtbus zal de halte bij de stadsingang aan de Zwolseweg wel blijven aandoen. Ook zal speciaal voor de buurtbus net na de rotonde Flevoweg-Zuiderzeestraatweg ook een halte aan de Gerichtenweg worden ingericht. Voor het overige volgt de buurtbus ook de omleidingsroute.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment